Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 29.07.2010
(29.07.2010)

Misiuni de evacuare a apei si decolmatare fantani
(28.07.2010, ora 16.08)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Cornu Luncii au intervenit ieri, in jurul orei 08.40, cu patru autospeciale si 3 motopompe, pentru evacuarea apei si decolmatarea fantanilor la locuintele si anexele unor gospodari din localitatea Sasca Mare, comuna Cornu Luncii.
Pompierii au evacuat apa din 6 curti si 3 beciuri si au decolmatat 49 de fantani, toate inundate ca urmare a ploilor torentiale din ultima perioada.
Si Detasamentul de pompieri Radauti a avut o misiune de evacuare a apei la podul de pontoane de peste raul Suceava, de pe raza comunei Dornesti.
In jurul orei 09.30 militarii radauteni s-au deplasat in Dornesti cu o autospeciala si o motopompa, evacuand apa din pontoanele inundate in urma ploilor torentiale.
Misiunea s-a incheiat fara incidente la ora 11.20.

Accident rutier pe raza comunei Bosanci
(28.07.2010, ora 16.08)

Detasamentul de pompieri Suceava a fost solicitat ieri sa intervina la un accident rutier produs pe raza localitatii Bosanci.
Modulul SMURD s-a deplasat de urgenta la fata locului unde s-a produs o coliziune intre un autovehicul marca VW Passat si un altul, marca Matiz. In urma accidentului a rezultat ranirea a cinci persoane, din care una se afla incarcerata.
Pompierii au descarcerat victima, R.I. - 36 ani, concomitent cu masurile de siguranta specifice luate in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Ranitii au fost transportati la spital, de catre ambulanta SMURD si ambulante ale S.A.J. Suceava, pentru investigatii amanuntite.
Misiunea echipajului profesionist s-a incheiat la ora 16.29.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO