Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 30.07.2010
(30.07.2010)

Accident rutier in municipiul Suceava
(30.07.2010, ora 02.30*)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit in aceasta dimineata la un accident rutier produs pe str. Calea Unirii, in municipiul Suceava.
Modulul SMURD, cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta, s-a deplasat de urgenta la fata locului unde, un autovehicul marca SEAT a iesit de pe carosabil, intrand intr-un stalp de pe partea dreapta a sensului de mers.
In urma accidentului a rezultat ranirea conducatorului auto, M.A.A., in varsta de 20 de ani.
Pompierii au luat masurile de siguranta specifice luate in astfel de cazuri (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti) si au acordat primul ajutor victimei.
Ranitul a fost transportat la spital de catre ambulanta SMURD pentru investigatii amanuntite.
Misiunea echipajului profesionist s-a incheiat la ora 02.43.

Incendiu in municipiul Suceava
(30.07.2010, ora 08.28*)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala de pe strada Energeticianului, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor ardea mocnit filtrul de evacuare al unei statii de asfalt, existand pericolul de propagare la cabina de comanda si uscatorul statiei.
Focul a distrus filtrele de evacuare, din material textil, pe o suprafata de 10 mp, cu un volum de 40 mc (10 celule), degradandu-se instalatia electrica si trei motoare trifazice.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unor scantei provenite de la uscatorul statiei de asfalt.
Militarii au salvat cabina de comanda si uscatorul statiei, misiunea incheindu-se, fara incidente si in limitele gasite, la ora 09.28.
Nu s-au inregistrat victime.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO