Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 03.08.2010
(03.08.2010)

Incendiu in comuna Horodnic de Jos
(02.08.2010, ora 10.18*)

Detasamentul de pompieri Radauti impreuna cu lucratori ai Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunelor Horodnic de Jos si Horodnic de Sus au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Constantin P., din comuna Horodnic de Jos.
La sosirea pompierilor ardea acoperisul adapostului de animale si al depozitului de furaje, existand pericolul de propagare la casa de locuit si restul anexelor gospodaresti.
Focul a distrus acoperisul din sindrila si tabla al adapostului de animale si al depozitului de furaje pe o suprafata de aproximativ 150 metri patrati, 2 metri cubi lemne de foc, 2 metri cubi cherestea, 5 tone plante furajere si o tocatoare mecanica. S-au degradat peretii constructiei pe o suprafata de aproximativ 30 metri patrati. In incendiu au pierit 2 bovine si 3 ovine.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu electric defect.
Militarii au salvat o bovina, casa si restul anexelor proprietarului, misiunea incheindu-se, fara incidente, la ora 12.25.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO