Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 09.08.2010
(09.08.2010)

Recuperari de cadavre
(08.08.2010)

Detasamentul de pompieri Suceava cu o autospeciala si o barca pneumatica a intervenit pentru recuperarea unui cadavru, din raul Siret, pe raza localitatii Corni.
Cadavrul barbatului (I.D. - 22 ani, disparut in data de 06.08.2010 in orasul Liteni, in timp ce se afla la scaldat) a fost recuperat cu ajutorul mijloacelor din dotare si predat autoritatilor in drept.
Misiunea pompierilor s-a incheiat, fara incidente, la ora 11.00.
Tot ieri, cinci pompieri militari de la Detasamentul de pompieri Suceava cu o autospeciala si o barca pneumatica au intervenit pentru recuperarea unui cadavru, din raul Siret, in comuna Dumbraveni.
Barbatul disparut in data de 08.08.2010 (P.E. - 18 ani) a fost recuperat, misiunea incheindu-se la ora 16.30.

Ardere necontrolata la Radauti
(08.08.2010, ora 16.24*)

Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit in data de 8 august a.c. pentru localizarea si lichidarea unei arderi necontrolate la vegetatie uscata aparuta pe strada Calea Bucovinei, din mun. Radauti.
La sosirea echipajelor ardea aproximativ 140 mp de vegetatie uscata, fara pericol de propagare.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost fumatul in locuri nepermise, iar misiunea pompierilor s-a finalizat la ora 16.50.


Incendiu in Gura Humorului
(09.08.2010, ora 00.01*)

Sapte pompieri militari cu 2 autospeciale de la Garda de Interventie Gura Humorului au intervenit ieri pentru localizarea si lichidarea unui incendiu la o gospodarie apartinand lui Bogdan B., de pe strada Moldovei din Gura Humorului.
La sosirea echipajelor de pompieri, ardea o bucatarie de vara construita din lemn pe o suprafata de 20 de mp, existand pericolul de propagare la o anexa invecinata.
Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 00.55, fara incidente, iar cauza probabila de producere a incendiului a fost un cablu electric neizolat corespunzator.
Au ars bucataria de vara construita din lemn si acoperita cu azbociment pe o suprafata de aproximativ 20 mp., precum si bunuri de uz casnic.

Gospodarie in flacari la Iaslovat
(09.08.2010, ora 02.17*)

In aceasta dimineata, la ora 02.17, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a fost anuntat despre faptul ca un incendiu a izbucnit la o gospodarie apartinand lui Vasile O., din comuna Iaslovat.
Pentru localizarea si lichidarea incendiului au intervenit 9 pompieri militari cu 2 autospeciale de la Garda de Interventie Solca, iar in sprijin au venit si 4 voluntari cu o autospeciala de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Iaslovat.
La sosirea echipajelor de pompieri ardeau sura si un grajd, construite din lemn, acoperisul casei de locuit, cu pericol de propagare la casa de locuit si la o casa invecinata.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost un trasnet.
Au ars adapostul de animale si depozitul de furaje pe o suprafata de 105 mp, acoperisul casei de locuit pe o suprafata de 15 mp, 8 mc de cherestea, 3 mc de lemn de foc si 2 biciclete. De asemenea, s-au degradat 4 ferestre si peretele din partea de est a casei de locuit.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO