Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa
(07.09.2010)

In perioada 07-10 septembrie a.c., se desfasoara faza pe tara finala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta, organizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Cpt. Puica Nicolae al judetului Arges.
Concursul cuprinde patru probe:
-Scara de fereastra, proba ce se desfasoara la Detasamentul de pompieri Curtea de Arges;
-Pista cu obstacole pe 100 m, Stafeta 4x100 si Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa-pe Stadionul Strand din municipiul Pitesti.
La startul competitiei se vor alinia 12 loturi reprezentative, care au obtinut cei mai buni timpi la fazele zonale desfasurate in perioada 2 -10 august a.c., ale urmatoarelor Inspectorate pentru Situatii de Urgenta: IASI, SUCEAVA, BACAU, NEAMT, BOTOSANI, TULCEA, IALOMITA, CONSTANTA, TIMIS, BUCURESTI, CALARASI si ARGES.
Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava este format dintr-un sef de lot, in persoana domnului Mr. TAUTEANU MARIUS, un antrenor – Plt. maj. Perijoc Liviu si 10 competitori:
- plt. Bolohan Radu;
- plt. Avasiloaie Sergiu;
- plt. Lungu Iulian;
- plt. Titiliuc Ovidiu;
- sg. maj. Orhei Liviu;
- plt. Cirnu Radu;
- plt. Chirilus Catalin;
- plt. Costea Irinel;
- sg. maj. Hriscu Danut;
- plt. Iftimie George.

Competitia va fi foarte stransa anul acesta. Obiectivul nostru este clasarea in primele trei locuri ale podiumului, insa avand in vedere ca am obtinut al doilea timp pe tara, avem speranta si la locul I. Vom vedea ce va fi.- a declarat seful lotului, Mr. Tauteanu Marius.

Le uram succes pompierilor suceveni, si nu numai.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO