Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa
(09.09.2010)

Competitia Celor mai buni pompieri din tara, a continuat in dupa-amiaza zilei de ieri cu cea de-a doua proba, Stafeta 4x100 metri, care s-a desfasurat pe Stadionul „Strand” din municipiul Pitesti.
Reamintim faptul ca in perioada 07 – 10.09.2010, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava participa la faza pe tara, finala a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta.
Cea de-a doua proba a constat in predarea stafetei (o teava de tip C) intre cei patru competitori ai echipei, pe o pista de tip olimpic (pentru atletism) cu o lungime de 400 de metri, pe care sunt marcate patru culoare.
De aceasta data, s-au clasat pe locul 5 in clasamentul celei de-a doua probe, dupa ce, una din cele doua echipe participante ale lotului sucevean a fost descalificata.
Totodata, reamintim ca pompierii suceveni au fost cei mai buni pompieri din tara la prima proba - Pista cu obstacole pe 100 m a concursului.
Unul dintre competitorii suceveni, Plt. Costea Irinel, a declarat ca „Daca nu eram descalificati cu prima echipa, aveam cel mai bun timp si eram pe locul I si la aceasta proba. Am avut un mare ghinion... Insa, noi nu uitam faptul ca suntem in continuare un adversar de temut – mai sunt doua probe - mai ales pentru loturile bacauane, nemtene, ale judetului Iasi si ale judetului Calarasi.”
Mentionam faptul ca in aceasta dimineata, incepand cu ora 08.00, se va desfasura cea de-a treia proba a concursului – „Scara de fereastra”, urmand ca vineri sa se parcurga proba „Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa”.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO