Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 26.09.2010
(26.09.2010)

Interventii SMURD in municipiul Suceava
(25-26.09.2010)

Sambata, 25.09 a.c., la ora 11.55, modulul SMURD al Detasamentului de pompieri Suceava a intervenit pentru deblocarea din lift a unei persoane, pe str. Marasesti, bl. P, sc.A.
Eduard Z. (42 ani) se afla blocat in lift intre parter si etajul I.
Pompierii au deblocat usa liftului cu echipamentul din dotare si au evacuat persoana.
La ora 19.32, acelasi echipaj a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pe str. Lev Tolstoi nr.25, unde un batran se afla blocat in propria locuinta.
Ajunsi la adresa indicata, militarii au deblocat usa si l-au gasit pe Victor R. (93 ani) cazut langa pat, in soc hipotermic.
Batranul a fost transportat la ambulanta SMURD unde paramedicii i-au monitorizat functiile vitale. Dupa acordarea primului ajutor pacientul a fost transportat de urgenta la spital pentru investigatii amanuntite.
Duminica, 26.09 a.c., la ora 9.19, s-a primit un nou apel de urgenta prin care se solicita interventia modulului SMURD pentru a debloca usa unui apartament, in care se afla o persoana paralizata, pe str. Ciprian Porumbescu, blocul 7.
Militarii au ajuns la fata locului si au deblocat usa cu accesoriile din dotare.
Dupa ce au acordat primul ajutor pacientei, Ioana B. (84 ani), pompierii au transportat-o la spital pentru investigatii amanuntite.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO