Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 29.10.2010
(29.10.2010)

Comunicat de presa
din 29.10.2010


Astazi, 29 octombrie 2010, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a primit vizita de curtoazie a Consulului General al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, domnul James B. Gray.
Pe timpul vizitei au fost abordate subiecte legate de gestionarea situatiilor de urgenta si dezastrelor pe teritoriul judetului Suceava.
Au fost schimbate opinii, pareri, puncte de vedere si idei, de ambele parti, cu privire la modul in care este organizata activitatea de cautare, salvare si evacuare a persoanelor pe timpul situatiilor de urgenta si dezastrelor. Un punct aparte l-a constituit problematica riscului la seisme, accidente aviatice, inundatii si alunecari de teren.
Domnul Consul General si-a aratat interesul fata de modul in care se realizeaza pregatirea preventiva a populatiei civile si in special a copiilor pentru situatii de urgenta si dezastre.
Vizita a mai cuprins o trecere in revista a autospecialelor de interventii din dotarea Detasamentului de pompieri Suceava.
De asemenea, a fost vizitata Biserica Militara a Ministerului Administratiei si Internelor.
La finalul vizitei, Consulul General s-a intretinut cu lucratorii inspectoratului facand remarci si aprecieri pozitive fata de activitatea acestora.
Prezenta domniei sale in cadrul institutiei a fost imortalizata prin inscrierea unor ganduri si impresii in registrul istoric al unitatii.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO