Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 12.10.2010
(12.10.2010)

Incendiu in comuna Gramesti
(11.11.2010, ora 22.35*)

Garda de interventie Siret a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la doua gospodarii, apartinand lui Haralambie H. si, respectiv, lui Alexandru M., din comuna Gramesti.
La sosirea militarilor, ardeau adaposturile de animale si depozitele de furaje ale celor doi proprietari, existand posibilitatea de propagare la restul anexelor si la casele de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.55.
Primului proprietar, i-au ars acoperisul adapostului de animale si al depozitului de furaje, pe o suprafata de 80 mp, circa 3 tone de fan, 3 mc cherestea si 2 mc lemne de foc, degradandu-se planseul constructiilor (pe o suprafata de 30 mp) si aproximativ o tona de fan. Celui de-al doilea proprietar, i-au ars acoperisul adapostului de animale si al depozitului de furaje, pe o suprafata de 90 mp, 2 mc cherestea, 4 mc lemne de foc si 3 tone de fan, degradandu-se planseul constructiilor, pe o suprafata de 25 mp, o tona de cereale si circa 2 mc lemne de foc.
Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbucnit din cauza folosirii intentionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Pompierii au salvat din calea flacarilor locuintele si restul anexelor din gospodariile celor doi proprietari.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO