Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 23.11.2010
(23.11.2010)

Accident feroviar pe raza comunei Vama
(22.11.2010, ora 20.48*)

Detasamentele de pompieri Campulung Moldovenesc si Suceava au intervenit cu o autospeciala si modulul SMURD (autospeciala de descarcerare si ambulanta) la un accident feroviar produs intre localitatile Vama si Molid, la o trecere la nivel cu calea ferata, prevazuta cu bariera, pe DN 17, Km 204+250.
Accidentul a avut loc intre un tren marfar si un autoturism de teren, marca Mercedes G240, in care se aflau doua persoane.
Echipajele au trecut la izolarea zonei accidentului, indepartarea bornelor de la bateria masinii, concomitent cu descarcerarea victimelor, acordarea primului ajutor medical si indepartarea autoturismului de pe linie, pentru a permite lucratorilor feroviari sa lucreze la reluarea traficului feroviar.
In urma accidentului au rezultat doua victime, soferul autoturismului, V.I., in varsta de 71 de ani, si pasagera, A.I., in varsta de 65 de ani, pe care, personalul medical aflat la fata locului a declarat-o decedata. Dupa acordarea primului ajutor medical, soferul a fost transportat cu ambulanta SMURD la spital, pentru tratament de specialitate.
Misiunea militarilor s-a incheiat la ora 22.10.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO