Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 28.11.2010
(28.11.2010)

Incendiu in comuna Ciprian Porumbescu
(27.11.2010, ora 12.59*)

Detasamentul de pompieri Suceava, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ciprian Porumbescu, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodariile a doi proprietari, Constantin C. si Constantin O., din comuna Ciprian Porumbescu.
La sosirea militarilor, ardeau sura si adapostul de animale ale lui Constantin C. si acoperisul casei lui Constantin O., existand posibilitatea de propagare la doua locuinte si anexele gospodaresti din imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 17.20.
Primului proprietar i-au ars sura si adapostul de animale, pe o suprafata de aproximativ 120 mp, circa 30 mc lemne de foc, 10 tone de fan si bunuri de uz casnic. Celui de-al doilea proprietar i-au ars acoperisul casei, pe o suprafata de aproximativ 60 mp, circa 5 tone cereale, tamplarie si obiecte de uz casnic. S-au degradat peretii casei de locuit si aproximativ 20 mp din tencuiala decorativa a unei case invecinate.
Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Pompierii au salvat din calea flacarilor doua locuinte, o sura si un adapost de animale.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO