Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 29.11.2010
(29.11.2010)

Incendiu in comuna Fratautii Vechi
(28.11.2010, ora 12.16*)

Militarii Detasamentului de pompieri Radauti, impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunelor Fratautii Vechi si Fratautii Noi, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe C., din comuna Fratautii Vechi.
La sosirea echipajelor, ardeau depozitul de furaje si acoperisul casei si al adapostului de animale, constructie corp comun, existand posibilitatea de propagare la o locuinta din imediata vecinatate.
Incendiul a fost lichidat la ora 15.50.
Au ars depozitul de furaje, pe o suprafata de aproximativ 25 mp, acoperisul casei si al adapostului de animale, pe o suprafata de aproximativ 65 mp, circa 2 tone de fan si 7 mc lemne de foc. S-au degradat peretii casei si ai adapostului de animale si aproximativ 3 mc de cherestea.
Din primele cercetari, a rezultat ca focul a izbucnit din cauza folosirii intentionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Pompierii au salvat din calea flacarilor casa invecinata si obiecte de mobilier.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti.


Accident rutier pe raza comunei Dornesti
(28.11.2010, ora 20.06*)

Detasamentul de pompieri Radauti cu o autospeciala de descarcerare si Garda de interventie Siret cu o ambulanta SMURD au intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Dornesti, pe DN 17A.
In urma impactului frontal dintre doua autoturisme, marcile Peugeot si Passat, a rezultat ranirea a patru persoane, dintre care una, incarcerata.
S-au luat masurile de siguranta, specifice in astfel de cazuri, concomitent cu descarcerarea soferului autoturismului marca Peugeot, Bogdan I. (21 ani), care a fost transportat la Spitalul Radauti cu ambulanta SMURD.
Celelalte trei victime, Mugurel A. (42 ani), Mugur A. (3 ani si 4 luni) si Pavel G. (34 ani), au fost transportate la spital cu ambulante ale Serviciului de Ambulanta Judetean.
Misiunea militarilor s-a incheiat la ora 21.10.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO