Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 21.01.2011
(21.01.2011)

Incendiu in localitatea Fetesti
(20.01.2011, ora 20.33*)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Iosefinei S., din satul Fetesti, comuna Adancata.
La sosirea militarilor, ardea acoperisul anexelor (depozit de furaje, adapost de animale si bucatarie de vara - constructie corp comun), existand posibilitatea de propagare la casa proprietarei si o locuinta invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 23.05.
Au ars acoperisul anexelor, pe o suprafata de 78 mp, depozitul de furaje si circa 500 kg de furaje. S-au degradat alte 500 kg de furaje, plafonul bucatariei de vara si peretii adapostului de animale.
Din primele cercetari a rezultat ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalatia electrica, suprasolicitata.
Pompierii au salvat din calea flacarilor casa proprietarei si locuinta invecinata.


Incendiu in comuna Vama
(21.01.2011, ora 01.23*)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Bogdan S., din comuna Vama.
La sosirea pompierilor, ardea acoperisul casei de locuit, construit din lemn, cu invelitoare din tabla, existand posibilitatea de propagare la intreaga constructie.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.15.
A ars acoperisul pe o suprafata de 20 mp, degradandu-se tencuieli si zugraveli ale casei, pe o suprafata de aproximativ 10 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unor scantei provenite din cosul de evacuare a fumului, necuratat.
Pompierii au salvat casa de locuit.


Incendiu in comuna Horodniceni
(21.01.2011, ora 02.20*)

Detasamentul de pompieri Falticeni, impreuna cu lucratori ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Horodniceni, a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe S., din comuna Horodniceni.
La sosirea echipajelor, ardea locuinta proprietarului, construita din lemn, cu astereala din

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO