Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 10.02.2011
(10.02.2011)

Incendiu in comuna Stulpicani
(09.02.2011, ora 17.44*)


In data de 9 februarie a.c., la ora 17.44, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a fost anuntat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenta 112, despre producerea unui incendiu la o gospodarie din comuna Stulpicani, apartinand lui Vasile P.
Pentru localizarea si lichidarea incendiului, la locul interventiei s-au deplasat 12 pompieri militari, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, de la Garda de Interventie Gura Humorului. In sprijin a venit si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Stulpicani.
La sosirea echipajelor de pompieri militari, ardea acoperisul casei, pe o suprafata de cca 12 mp, bucataria si anexele, pe o suprafata de 40 mp, adapostul de animale, pe o suprafata de aprox. 90 mp si o magazie, pe o suprafata de 48 mp, existand pericolul de extindere la o casa de locuit invecinata.
La ora 21.05 incendiul a fost lichidat.
Au ars acoperisul casei de locuit, pe o suprafata de cca 120 mp, bucataria, pe o suprafata de aprox. 40 mp, adapostul de animale, pe o suprafata de 90 mp si o magazine de lemne, pe o suprafata de 48 mp. De asemenea, s-au degradat peretii casei de locuit, obiecte de mobilier si aparate electrocasnice.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, provenit de la conductori electrici defecti.
Pompierii humoreni au salvat casa de locuit invecinata.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO