Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin invitatie
(25.02.2011)

Manifestari prilejuite de Ziua Protectiei Civile - 28 februarie


Cu ocazia aniversarii a 78 de ani de la infiintarea Protectiei Civile in Romania, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava desfasoara diverse activitati.
Astfel, astazi, 25 februarie, incepand cu ora ora 8.30, se desfasoara Campionatul de minifotbal Cupa Protectiei Civile - editia a IV-a.
Luni, 28 februarie, cu ocazia Zilei Protectiei Civile, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava organizeaza Ziua portilor deschise.
In cadrul acestor manifestari se vor prezenta mijloacele de interventie in caz de situatii de protectie civila si modul de folosire a acestora si se vor desfasura exercitii si aplicatii demonstrative. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada, printre altele, tipuri de munitie asanata pe teritoriul judetului Suceava, tehnica si echipamentele de interventie la inundatii, autospecialele noi din dotarea inspectoratului, punctul de prim ajutor si triaj al ranitilor, organizat in cortul din dotarea SMURD si alte materiale informative.
Detasamentele de pompieri Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc, Falticeni, Vatra Dornei si Garzile de interventie Gura Humorului, Solca, Siret si Vicovu de Sus isi vor primi vizitatorii intre orele 08.30 - 14.00.
Va asteptam!

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO