Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 27.02.2011
(27.02.2011)

Incendiu in localitatea Valcele
(26.02.2011, ora 10.13*)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui George S., din localitatea Valcele, comuna Stroiesti.
La sosirea echipajelor, ardeau acoperisul casei de locuit, obiecte de uz casnic si mobilier, existand posibilitatea de propagare la sura si magazia de lemne, constructie corp comun.
Incendiul a fost lichidat la ora 13.00.
Au ars aproximativ 60 de metri patrati din acoperisul casei, obiecte de uz casnic, mobilier si articole textile, degradandu-se peretii portanti si finisajele interioare.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Pompierii au salvat din calea focului sura si magazia de lemne.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Incendiu in comuna Paltinoasa
(26.02.2011, ora 22.57*)

Garda de interventie Gura Humorului a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Paraschivei V., din comuna Paltinoasa.
La sosirea militarilor, ardeau doua grinzi din structura acoperisului bucatariei de vara, existand posibilitatea de propagare la intreaga constructie si la casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 00.02.
Au ars aproximativ patru metri liniari de grinda, degradandu-se tavanul bucatariei, pe o suprafata de sase metri patrati.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza cosului de evacuare a fumului, amplasat necorespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat bucataria si locuinta proprietarei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO