Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 04.03.2011
(04.03.2011)

Incendiu in comuna Sadova
(04.03.2011, ora 09.30*)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj auto, apartinand unei societati comerciale, din comuna Sadova, str. Principala.
La sosirea echipajelor, ardea garajul auto, construit din lemn, cu invelitoare din tabla, existand posibilitatea de propagare la casa de locuit a administratorului si anexele gospodaresti.
Incendiul a fost lichidat la ora 12.10.
Au ars aproximativ 200 de metri patrati din garajul auto, un cap tractor, marca ROMAN, aflat in interiorul garajului, in proportie de 90%, elemente combustibile din interiorul unui alt cap tractor, aceeasi marca, aflat in imediata apropiere a garajului, un aparat pentru spalatorie auto, documente personale si de inmatriculare auto. S-au degradat aproximativ 100 metri liniari din firele retelei electrice comunala, unelte diverse si alte bunuri aflate in zona incendiului.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a avut drept cauza taierea/lipirea cu un dispozitiv de sudura, fara respectarea normelor P.S.I.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexele gospodaresti ale administratorului firmei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO