Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 24.03.2011
(24.03.2011)

Incendiu in comuna Rasca
(23.03.2011, ora 14.08*)

Detasamentul de pompieri Falticeni, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Rasca, a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe P., din comuna Rasca.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperisul locuintei, construit pe structura din lemn, cu invelitoare din dranita, existand posibilitatea de propagare la intregul imobil si o anexa aflata in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 15.20.
A ars acoperisul casei, pe o suprafata de 50 de metri patrati, degradandu-se aproximativ 10% din planseu.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unor scantei purtate de vant, provenite din cosul de evacuare a fumului.
Pompierii au salvat locuinta proprietarului si anexa invecinata.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.


Incendiu in municipiul Suceava
(24.03.2011, ora 01.19*)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala si modulul SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un bar, situat pe str. Ana Ipatescu, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor, ardeau stoleria din lemn a unui geam, un cablu electric si o mocheta, existand posibilitatea de propagare la intreaga incinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 01.40.
Au ars stoleria geamului, pe o suprafata de un metru liniar, aproximativ doi metri liniari de cablu electric si circa 50 de centimetri patrati din mocheta. S-a degradat un perete din rigips, pe o suprafata de un metru patrat.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzator.
Pompierii au salvat barul.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO