Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Degajare zapoare gheata prin dinamitare Ón Podu Cosnei
(06.03.2008)

(05.03.2008, orele 10.59)

Echipa Pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava Ómpreuna cu Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Cosna au intervenit pentru degajarea unor zapoare de gheata de pe raul Dorna, Ón localitatea Podu Cosnei, comuna Cosna.
La sosirea echiapjelor s-a gasit un zapor de gheata de cca 300 m. Echipa pirotehnica a sfaramat gheata prin dinamitare, Ónsumand o suprafata totala de 50 mp si, totodata, s-a monitorizat raul Dorna si paraul Tesna Ón zona cantonului CFR.
Interventia a fost Óncheiata la orele 15.17.
Evenimentul nu s-a soldat cu evenimente deosebite. Nu s-au pus Ón pericol vieti omenesti sau cladirile din apropierea interventiei.


Degajare zapoare gheata prin dinamitare Ón Vatra Dornei
(05.03.2008, orele 16.10)

Echipa Pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava Ómpreuna cu Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Vatra Dornei au intervenit pentru degajarea unor zapoare de gheata de pe raul Bistrita, Ón municipiul Vatra Dornei.
La sosirea echiapjelor s-a gasit un zapor de gheata de cca 300 m. Echipa pirotehnica a sfaramat gheata prin dinamitare, Ónsumand o suprafata totala de 30 mp si, totodata, s-a monitorizat raul Bistrita Ón zona Argestru.
Interventia a fost Óncheiata la orele 18.20.
Evenimentul nu s-a soldat cu evenimente deosebite. Nu s-au pus Ón pericol vieti omeneşti sau cladirile din apropierea interventiei.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO