Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 15.04.2011
(15.04.2011)

Salvare persoane pe raza comunei Sadova
(14.04.2011, ora 22.52*)

In seara zilei de joi, 14 aprilie a.c., Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a fost solicitat sa intervina, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, pentru salvarea unor persoane, pe DN 17A, in zona Trei Movile - Palma, comuna Sadova.
La sosirea militarilor, o familie formata din trei membri, Gheorghe C., Olga C., ambii in varsta de 29 de ani, si fetita lor, S.C., in varsta de un an, intorcandu-se din Anglia si mergand spre Radauti, din cauza drumului inzapezit si a faptului ca autovehiculul cu care se deplasau avea anvelope de vara, n-au mai putut continua drumul intr-o rampa accentuata, intrand in panica. In acest timp, un camion care circula in zona, incercand sa evite masina inzapezita, a iesit in afara carosabilului, doborand doi brazi care au blocat partial DN17A.
In timp ce echipajul unei ambulante a S.A.J. din municipiul Campulung Moldovenesc, care a insotit pompierii, acorda primul ajutor medical celor trei pasageri, acestia fiind in stare de soc, militarii au defrisat arborii si au deblocat drumul.
Dupa eliberarea cailor rutiere, familia ramasa inzapezita a fost transportata, cu tot cu bagaje, de catre pompieri la un hotel din Campulung Moldovenesc. Autoturismul a fost si el tractat in oras, in parcarea aceluiasi hotel, membri familiei ramanand cazati peste noapte.
Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 00.03.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO