Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 22.04.2011
(22.04.2011)

CADOURI DE PASTE

Ca in fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al Judetului Suceava au decis sa contribuie la ameliorarea vietii copiilor, a persoanelor varstnice din centrele de plasament, ingrijire si asistenta, si a unor familii nevoiase. Ei au donat bani ce au fost utilizati pentru achizitionarea de bunuri si produse alimentare (pachete cu dulciuri, cozonaci, ulei, faina, imbracaminte, jucarii, rechizite scolare etc.) care au fost transportate persoanelor defavorizate.
Pachetele cu cadouri au fost distribuite batranilor de la azilul aflat in ingrijirea Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, din municipiul Suceava si batranilor de la Centrul de Asistenta Sociala din orasul Siret, unor copii cu dizabilitati, institutionalizati in doua case de tip familial din municipiul Falticeni si unor familii nevoiase din municipiul Campulung Moldovenesc si orasul Gura Humorului.
S-a demarat aceasta actiune de solidaritate fata de cei de mai sus, la care angajatii institutiei noastre au raspuns pozitiv, cu gandul de a le ameliora viata, nu numai printr-un bun prilej crestin si de inaltare sufleteasca, dar si pentru a le fi alaturi la Sarbatoarea Invierii Domnului, prin oferirea unor daruri. A fost o campanie pornita in numele si pentru toate aceste persoane dezavantajate din punct de vedere social si material (copii sau varstnici) din case de tip familial sau centre de ingrijire. Sunt copii care nu se pot bucura de dragostea parinteasca de sarbatorile religioase din timpul anului, dar si batrani singuri care nu au posibilitatea de a petrece aceasta sarbatoare in familie.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO