Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 06.05.2011
(06.05.2011)

Incendiu in localitatea Doroteia
(06.05.2011, ora 8.27*)

Garda de interventie Gura Humorului, impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Frasin si Stulpicani, a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe L., din satul Doroteia, orasul Frasin.
La sosirea pompierilor ardeau violent acoperisul si mansarda casei de locuit, sura, adapostul de animale si o magazie de lemne, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta si la o gospodarie aflata in imediata apropiere.
Pompierii au trecut la localizarea flacarilor, protejand locuinta invecinata, lichidarea incendiului inregistrandu-se la ora 11.00.
Au ars acoperisul casei, pe o suprafata de 100 metri patrati, mansarda, pe o suprafata de 40 metri patrati, sura si adapostul de animale, pe o suprafata de 130 metri patrati, magazia de lemne, pe o suprafata de 20 metri patrati, circa patru tone de fan si 10 metri cubi lemne de foc. In incendiu au pierit 14 ovine.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat.
Pompierii au salvat restul casei proprietarului si locuinta invecinata.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO