Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 09.05.2011
(09.05.2011)

Incendiu in comuna Malini
(08.05.2011, ora 21.52*)

Detasamentul de pompieri Falticeni si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Malini au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Petru V., din comuna Malini.
La sosirea pompierilor ardeau una din casele de locuit (casa batraneasca) si adapostul de animale, construite din lemn, existand pericolul de propagare la cea de a doua locuinta a proprietarului (P+M), aflata in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 0.20.
Au ars casa batraneasca, pe o suprafata de 60 metri patrati, adapostul de animale, pe o suprafata de 60 metri patrati si circa o tona de furaje, degradandu-se tamplaria cladirii invecinate.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Pompierii au salvat cea de a doua locuinta a gospodarului.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Misiune de evacuare apa in localitatea Dornisoara
(08.05.2011, ora 22.43*)

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Poiana Stampei au intervenit cu trei autospeciale si cinci motopompe pentru evacuarea apei din gospodariile unor cetateni, in urma unor inundatii produse de o avarie tehnologica la o conducta de apa, in satul Dornisoara, comuna Poiana Stampei.
Militarii au evacuat apa dintr-o locuinta care deservea cinci familii si din trei curti, pe o suprafata totala de 430 metri patrati.
Misiunea pompierilor s-a incheiat, fara incidente, la ora 4.30.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO