Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 12.07.2011
(12.07.2011)

Incendiu in comuna Partestii de Jos
(12.07.2011, ora 00.30)

Garda de interventie Solca si Detasamentele de pompieri Suceava si Radauti, impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale localitatilor Cacica, Arbore si Botosana au intervenit, cu sapte autospeciale, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la doua gospodarii, apartinand lui Alexandru S. si Dumitru D., din comuna Partestii de Jos.
La sosirea pompierilor ardeau acoperisul adapostului de animale, depozitul de furaje si un garaj, constructie corp comun, si acoperisul casei, ale lui Alexandru S., acoperisul casei de locuit si o casa aflata in constructie, ale celui de-al doilea proprietar, existand pericolul de propagare la restul anexelor si la patru gospodarii invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 4.50.
Lui Alexandru S. i-au ars acoperisul adapostului de animale, depozitul de furaje si garajul, pe o suprafata totala de 140 metri patrati, acoperisul locuintei, pe o suprafata de 80 metri patrati, circa opt tone furaje, 10 metri cubi lemn de foc, cinci metri cubi cherestea si un tractor. Celui de-al doilea proprietar, Dumitru D., i-au ars casa aflata in constructie, pe o suprafata de 140 metri patrati, aproximativ 50 de metri patrati din acoperisul casei de locuit si bunuri casnice.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici defecti.
Pompierii au salvat trei anexe gospodaresti si cele patru gospodarii aflate in imediata apropiere. S-au mai salvat o bovina si doi porci.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO