Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 18.07.2011
(18.07.2011)

Incendiu in municipiul Radauti
(17.07.2011, ora 17.50)

Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit, cu trei autospeciale, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodariile apartinand de Corneliu H. si Gheorghe L., pe str. Putnei, din municipiul Radauti.
La sosirea pompierilor, ardeau acoperisul unei case de locuit si anexe gospodaresti, existand pericolul de propagare la doua gospodarii aflate in imediata apropiere. De asemenea, au fost evacuate doua persoane din locuinta al carei acoperis s-a aprins.
Incendiul a fost lichidat la ora 20.00.
Lui Corneliu H. i-au ars acoperisul casei de locuit, pe o suprafata de aproximativ 80 metri patrati, acoperisul bucatariei, pe o suprafata de 10 metri patrati, garajul si atelierul, pe o suprafata de aproximativ 60 de metri patrati, si un panou solar. Vecinului sau, Gheorghe L., i-au ars acoperisul bucatariei, pe o suprafata de 10 metri patrati, acoperisul magaziei si magazia de lemne, pe o suprafata de cinci metri patrati.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric, din cauza unui conductor defect sau neizolat corespunzator.
Pompierii au salvat locuinta lui Gheorghe L. si doua gospodarii invecinate.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO