Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 14.12.2011
(14.12.2011)

Incendiu in comuna Dornesti
(14.12.2011, ora 06.54)

Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit, cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta sociala, apartinand primariei din comuna Dornesti.
In anuntul facut la numarul unic de urgenta 112, se banuia ca in interiorul casei se afla si un locatar, in persoana lui G.T., acesta fiind, probabil, victima a incendiului. Deoarece barbatul locuia singur, incendiul a fost observat si anuntat cu intarziere.
La sosirea echipajelor de pompieri, ardeau obiecte de mobilier si materiale textile din interiorul unei camere, existand pericolul de propagare la intreaga casa si o locuinta aflata in imediata apropiere.
Militarii au trecut la localizarea si lichidarea incendiului, concomitent cu localizarea victimei in locuinta si, ulterior, inceperea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, pentru barbatul in varsta de 74 de ani nu s-a mai putut face nimic.
Incendiul a fost lichidat la ora 08.05.
Au ars obiecte de mobilier si materiale textile, degradandu-se peretii locuintei.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza jarului cazut din soba, amplasata necorespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit si locuinta invecinata.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO