Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 16.12.2011
(16.12.2011)

Incendiu in localitatea Petia
(16.12.2011, ora 11.18)

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit, cu doua autospeciale, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa, in satul Petia, Comuna Bunesti.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta in interiorul unei incaperi, existand pericolul de propagare la intreaga casa.
In interiorul altei camere, se afla proprietarul, D.I., in varsta de 90 de ani, care prezenta arsuri pe 80% din suprafata corpului. Din propriile marturisiri, batranul a incercat sa monteze furtunul de la aragaz la butelie, dupa care a vrut sa verifice cu flacara. Gazele combustibile scapate s-au aprins, focul cuprinzand imbracamintea barbatului. Acesta, desi cuprins de flacari, a luat butelia si a scos-o afara din casa.
Militarii au trecut la localizarea si lichidarea incendiului, concomitent cu acordarea primului ajutor medical victimei si transportul acesteia la autosanitara S.A.J.
Incendiul a fost lichidat la ora 11.25.
Au ars aproximativ 10 metri patrati din acoperisul locuintei, degradandu-se peretii portanti.
Din primele cercetari, a rezultat ca focul a izbucnit din cauza scaparilor de gaze combustibile ale buteliei care, in contact cu flacara deschisa, au declansat incendiul.
Pompierii au salvat casa de locuit.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO