Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 08.03.2012
(08.03.2012)

Incendiu in localitatea Rosiori
(7.03.2012, ora anuntarii la 112 - 15:42)

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit, cu doua autospeciale, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Mihaita R., din satul Rosiori, comuna Forasti.
La sosirea echipajelor, ardea acoperisul centralei termice si cel al casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga constructie (corp comun).
Incendiul a fost lichidat la ora 21:45.
Au ars acoperisul centralei termice, pe o suprafata de 8 mp, acoperisul casei, pe o suprafata de 200 mp, si circa 50 mp din planseu, degradandu-se izolatia din polistiren, pe o suprafata de circa 100 mp.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza burlanului amplasat necorespunzator fata de materialele combustibile.
Militarii au salvat restul cladirii.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Incendiu in comuna Pojorata
(8.03.2012, ora anuntarii la 112 - 6:29)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a intervenit, cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Petru L. (78 ani), din comuna Pojorata. Persoana care a anuntat evenimentul la 112, a mentionat ca exista posibilitatea ca in interiorul cladirii care ardea sa se afle proprietarul.
La sosirea pompierilor, ardea bucataria de vara, construita din lemn, existand pericolul de propagare a flacarilor la casa de locuit. Din nefericire, anuntul s-a confirmat, batranul fiind gasit ars in interiorul bucatariei.
Incendiul a fost lichidat la ora 7:30.
Au ars bucataria, pe o suprafata de aproximativ 20 mp, mobilier si documente personale ale proprietarului.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la jarul unei tigari. Se pare ca batranul a adormit cu tigara aprinsa.
Militarii au salvat casa de locuit.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO