Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 19.03.2012
(19.03.2012)

Incendiu in localitatea Dumbrava
(18.03.2012, ora anuntarii la 112 - 21:39)

Garda de interventie Siret, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Granicesti, a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria Sofiei C., din satul Dumbrava, comuna Granicesti.
La sosirea echipajelor, ardeau sura si adapostul de animale, constructie corp comun, si acoperisul bucatariei de vara, existand pericolul de propagare la casa de locuit.
Au ars astereala corpului comun format din sura si grajd, pe o suprafata de 128 mp, tavanul constructiei, pe o suprafata de 120 mp, astereala bucatariei de vara, pe o suprafata de 40 mp, tavanul bucatariei, pe o suprafata de 20 mp, doua tone de fan, doua tone de paie, aproximativ 10 mc lemne de foc, circa patru mc cherestea, o caruta, un sanciu (sanie mare, fara sine pe talpi, cu tractiune animala, cu care se transporta poveri) si alte bunuri din gospodarie. S-au degradat aproximativ 178 mp din tabla de pe acoperis. In incendiu au pierit 20 de pasari de curte.
Flacarile au fost lichidate la ora 2:50.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic al curentului electric, din cauza unui cablu electric defect sau cu izolatia deteriorata.
Militarii au salvat restul bucatariei de vara si locuinta proprietarei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO