Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 20.03.2012
(20.03.2012)

Pod de gheata pe paraul Valea Seaca
(19.03.2012, ora 15:01)

Militarii Detasamentului de pompieri Campulung Moldovenesc, impreuna cu lucratori ai Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta al municipiului Campulung Moldovenesc, au intervenit in urma formarii unui pod de gheata pe paraul Valea Seaca, in Campulung Moldovenesc, str. Simion Florea Marian.
La sosirea echipajelor, erau formate pe albia paraului mai multe zapoare de gheata care obturau cursul apei, patru gospodarii din apropiere fiind in pericol de inundare.
Zapoarele de gheata au fost sparte cu mijloace de prima interventie si cu ajutorul unui buldoexcavator, albia paraului Valea Seaca fiind deblocata si pericolul de inundare indepartat.
Misiunea militarilor s-a incheiat la ora 17:05.

Incendiu in municipiul Vatra Dornei
(20.03.2012, ora anuntarii la 112 - 6:42)

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe V., din municipiul Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, ardea violent acoperisul adapostului de animale si al magaziei de lemne, constructie corp comun, existand pericolul de propagare la casa de locuit si la o anexa.
Au ars acoperisul constructiei corp comun, pe o suprafata de 60 mp, si aproximativ o tona de fan, degradandu-se peretii portanti. In incendiu au pierit doua capre, un porc si 15 pasari de curte.
Flacarile au fost lichidate la ora 8:50.
Din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a izbucnit cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat (imbatranit).
Militarii au salvat locuinta si bucataria de vara.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO