Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 27.04.2012
(27.04.2012)

Schimb de experienta romano-german

Delegatia germana din regiunea Baden-Wurttenberg, orasul Ulm, prezenta la Suceava in urma invitatiei lansate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceva, pentru a efectua un schimb de experienta in domeniul situatiilor de urgenta, a vizitat ieri, 26 aprilie, Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale municipiului Suceava si comunei Bosanci.
Oaspetii pompierilor suceveni au fost primiti de primarii celor doua localitati, Ion Lungu si Anton Curic, cu care au purtat discutii privind managementul situatiilor de urgenta. De asemenea, au avut ocazia de a cunoaste componenta echipajelor voluntare, istoria constituirii lor, precum si misiunile principale pe care acestea le desfasoara in raionul de interventie aferent.
Seful delegatiei germane, Hansjorg Prinzig, comandant al unitatii de pompieri profesionisti din orasul Ulm, a facut aprecieri pozitive privind activitatea desfasurata, fiind impresionat in mod special de sistemul de alarmare al municipiului Suceava, de istoricul pompierilor din Bosanci si de buna organizare a celor doua servicii voluntare.Purtator de cuvant,
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO