Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 11.05.2012
(11.05.2012)

Incendiu in municipiul Vatra Dornei
(11.05.2012, ora anuntarii la 112 - 1:08)

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Neculai B., din muncipiul Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, focul se manifesta la o constructie din lemn, corp comun, care ingloba un garaj (in care se afla un autoturism marca Renault), un fanar si o magazie de lemne. Flacarile s-au propagat si la acoperisul locuintei, punand in pericol doua case invecinate.
Din primele cercetari, incendiul a izbucnit la autoturism, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzator. De aici s-a propagat la garaj si apoi la intreaga constructie, afectand si casa de locuit.
Proprietarul, in varsta de 50 de ani, era urcat la etajul casei, in incercarea de a-si salva documentele personale. Din cauza fumului care inunda locuinta, acesta nu a mai gasit iesirea, fiind blocat in interior. Doi pompieri, echipati cu aparate de respirat cu aer comprimat, au patruns in imobil si l-au salvat pe barbat. Dupa ce a fost scos la aer curat, proprietarul si-a revenit si nu a avut nevoie de transport la spital.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:14.
Au ars garajul, magazia de lemne si fanarul, pe o suprafata de 140 mp, autoturismul, acoperisul casei, pe o suprafata de 100 mp, si acte personale.
Pompierii au salvat restul locuintei, bunuri materiale si cele doua case aflate in imediata apropiere.Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO