Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 15.06.2012
(15.06.2012)

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta

Joi, 14 iunie a.c., in organizarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava, s-a desfasurat, pe Stadionul 9 Mai din orasul Siret, Concursul serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta, etapa a II-a, faza judeteana.
Probele, la care au concurat echipaje reprezentand cele cinci detasamente de pompieri din judet, au avut urmatorii castigatori:
Proba Scara de fereastra - individual: locul I plt. Bolohan Radu, locul II plt. Avasiloaie Sergiu, ambii de la Detasamentul Suceava si locul III plt. Carnu Radu-Iulian de la Detasamentul Vatra Dornei. La echipe, aceeasi proba a fost castigata de Detasamentul Suceava, urmat de Detasamentele Vatra Dornei si Falticeni.
Proba Pista cu obstacole - individual: locul I plt. Avasiloaie Sergiu (Det. Suceava), locul II plt. Bolohan Radu (Det. Suceava) si locul III plt. Carnu Radu-Iulian (Det. Vatra Dornei). La echipe podiumul a fost ocupat, in ordine, de subunitatile din Suceava, Falticeni si Vatra Dornei.
La proba Stafeta 4x100m, pe locul I s-au clasat pompierii de la Suceava, urmati de colegii lor din Vatra Dornei si Campulung Moldovenesc.
Proba care a constat in Realizarea dispozitivului de interventie la motopompa a fost adjudecata de echipa din Radauti, celelalte locuri de pe podium revenind Detasamentelor Suceava si Falticeni.
Clasamentul general: Locul I Detasamentul Suceava, locul II Detasamentul Vatra Dornei, locul III Detasamentul Radauti, locul IV Detasamentul Falticeni si locul V Detasamentul Campulung Moldovenesc.
Intrecerea a fost stransa, fiecare participant demonstrand o pregatire profesionala si calitati fizice deosebite, spirit de echipa, competenta si maiestrie.
Increderea si respectul de care se bucura pompierii suceveni in randul comunitatii au fost intarite de faptul ca aceasta competitie a fost sprijinita de reprezentantii administratiei locale si urmarita cu viu interes de catre localnici.
La final, colonelul Dan Hoffman, prim adjunctul inspectorului sef, a premiat castigatorii cu diplome, medalii si sume de bani din partea Asociatiei Sportive a Pompierilor Romani - Filiala Suceava.
Doua diplome de excelenta au fost oferite pentru sprijinul acordat si pentru buna organizare a competitiei, domnului Adrian Popoiu, primarul orasului Siret, si locotenent-colonelului Sorin Popovici, seful Detasamentului Radauti.
O diploma de merit a primit plt.adj. Sorin Chelsoi, de la Detasamentul Vatra Dornei, care, la 45 de ani, este veteranul competitiilor. Acesta a demonstrat prin rezultatele obtinute ca tineretea este o stare de spirit si nu tine cont de varsta.Purtator de cuvant,
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO