Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Comunicat de presa 18.06.2012
(18.06.2012)

Concursurile Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a organizat sambata, 16 iunie a.c., la stadionul municipal din Radauti, etapa judeteana a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta (SVSU) din localitati si ale Serviciilor Private pentru Situatii de Urgenta (SPSU) tinand de operatorii economici.
Ocupantii primelor 3 locuri au fost premiati cu trofee si diplome. In urma centralizarii punctajelor obtinute la fiecare proba, clasamentul arata astfel: locul I - SVSU Carlibaba (care va participa la faza nationala), locul II - SVSU Bosanci si locul III - SVSU Arbore.
La categoria SPSU judetul va fi reprezentat la faza nationala, de echipajul de la SC Forestind SA Sucevita care a ocupat primul loc. Pe urmatoarele locuri s-au situat echipajele de la SC Rompetrol Downstream SRL Vatra Dornei si SC Egger Romania SRL Radauti.
Echipajele castigatoare vor participa, in prima decada a lunii august, la finala nationala a concursurilor profesionale ale SVSU si SPSU, care se va desfasura pe stadionul Areni din municipiul Suceava.
Mentionam ca SVSU Brodina, castigatoarea locului I pe tara in anul 2011 si detinatoarea cupei transmisibile a concursurilor Serviciilor Voluntare pentru Situatii de Urgenta, s-a calificat direct in finala.
Transmitem pe aceasta cale felicitari tuturor concurentilor pentru efortul si preocuparea permanenta in prevenirea si gestionarea situatiilor de urgenta si uram echipajelor calificate in finala nationala mult succes!Purtator de cuvant,
Plt.maj.
Alin Galeata

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO