Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendiu Ón localitatea Clit
(12.03.2008)

(11.03.2008, orele 23.25)

Garda de Interventie Solca Ómpreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Arbore si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Arbore au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta cetateanului Ilie P. din localitatea Clit, comuna Arbore.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la adapostul de animale si depozitul de furaje, cu pericol de propagare la Óntreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la orele 01.15.
Au ars: acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de cca 60 mp, depozitul de furaje pe o suprafata de cca 40 mp si aproximativ 2 tone furaje.
Cauza incendiului: din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a fost provocat de catre un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric defect.
Salvari: casa de locuit, Ón valoare de aproximativ 40.000 RON.
Pagube: din primele estimari ale proprietarului, cca 15.000 RON.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenesti.


Incendiu Ón localitatea Poiana Stampei
(12.03.2008, orele 01.57)

Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei Ómpreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Poiana Stampei si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Poiana Stampei au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala cu profil mixt din localitatea Poiana Stampei.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la cladirea barului si acoperisul magazinului mixt, cu pericol de propagare la anexe si vecinatati.
Incendiul a fost lichidat la orele 06.10.
Au ars: barul construit din lemn pe o suprafata de cca 50 mp, acoperisul magazinului mixt pe o suprafata de 120 mp, produse alimentare si industriale, mobilier.
Cauza incendiului: din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a fost provocat de catre un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric defect.
Salvari: Căminul Cultural, parterul magazinului si anexele, Ón valoare de aproximativ 500.000 RON.
Pagube: din primele estimari ale proprietarului, cca 200.000 RON.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO