Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Informativ 19.08.2012
(19.08.2012)

Pe parcursul zilei de 18 august 2012, in judetul Suceava s-au produs doua incendii la locuinte ale cetatenilor. S-a reusit limitare efectelor negative ale acestor evenimente si din fericire nici unul dintre acestea nu s-a soldat cu victime, in ciuda faptului ca aceste evenimente au avut loc pe timpul noptii.
Astfel, noaptea trecuta, la ora 00.24, pompierii din municipiul Vatra Dornei au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne, apartinand de H.N din municipiul Vatra Dornei. Militarii s-au deplasat cu doua autospeciale la fata locului, unde au constatat ca ardea magazia de lemne pe o suprafata de 100 mp si bunurile din aceasta (20 mc lemn, 1 ATV), cu pericol de propagare la intreaga gospodarie. Incendiul a fost lichidat in limitele gasite. Nu s-au inregistrat victime si nici alte probleme deosebite pe timpul interventiei. Cauza probabila de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric de la un cablu neizolat corespunzator fata de materialele combustibile.
Putin mai tarziu, la ora 01.04, pompierii din Gura Humorului au fost solicitati pentru a interveni la un incendiu izbucnit in satul Capu Codrului, com. Paltinoasa, la o locuinta apartinand lui I.C. La sosirea echipajelor la locul interventiei ardea acoperisul locuintei pe o suprafata de aproximativ 80 mp, cu pericol de propagare la intreaga gospodarie. S-a reusit limitarea incendiului l-a suprafata incendiata in momentul ajungerii la locul interventiei, reusindu-se astfel salvarea gospodariei. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omenesti, iar cauza probabila de incendiu au fost scanteile provenite de la un cos de fum necuratat. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 03.40 in aceasta dimineata.Compartiment Informare si Relatii Publice
Lt.
Ruscan Marian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO