Arhiva Comunicate
COMUNICAT

buletin Informativ 21.08.2012
(21.08.2012)

Ziua de 20 august 2012 a fost o zi linistita pentru pompierii judetului Suceava. Acestia au fost solicitati la doua interventii care nu au pus probleme deosebite militarilor. Totusi, una dintre interventii a fost mai deosebita, pompierii fiind solicitati pentru salvarea unui animal (o pisica ) care era urcata intr-un copac si nu a mai putut cobori decat cu ajutorul militarilor.
La ora 15.49, pompierii din orasul Gura Humorului au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la vegetatie uscata, in localitatea Gura Humorului, pe strada Manastirii. Militarii s-au deplasat cu o autospeciala la fata locului, unde au constatat ca ardea vegetatie uscata pe o suprafata de aprox. 100 mp, cu pericol de propagare la fondul forestier. Incendiul a fost lichidat in limitele gasite, iar militarii au incheiat misiunea la ora 17.05. Cauza probabila de producere a incendiului a fost flacara deschisa provenita de la un foc in aer liber.
La ora 17.41, Detasamentul Suceava a fost solicitat pentru a interveni pentru salvarea unui animal (o pisica ),aflata intr-un copac de pe strada Marasesti. Echipajul de pompieri trimis la locul interventiei a reusit salvarea micutului animal cu ajutorul accesoriilor din dotare, fara a intampina probleme deosebite. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 18.00.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Lt.
Ruscan Marian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO