Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Informativ 28.08.2012
(28.08.2012)

Inceputul de saptamana a fost marcat de un eveniment cu consecinte deosebit de grave, respectiv accidentul rutier produs pe DN 17, in zona localitatii Stroiesti. In afara acestui eveniment, pompierii suceveni au fost solicitati sa intervina la trei solicitari, care din fericire nu au avut consecinte grave.
La ora 08.59, un stalp din lemn apartinand unei societati de telefonie a cazut pe partea carosabila, pe strada Francei din municipiul Radauti. Doi subofiteri au intervenit cu o autospeciala de prima interventie, reusind in scurt timp deblocarea drumului. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 09.30, fara a intampina probleme deosebite.
La ora 09.10, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina pentru identificarea, ridicarea, transportul si depozitarea unui proiectil cal. 100 mm, in localitatea Brosteni. La fata locului s-au deplasat un ofiter, un maistru militar si un subofiter cu o autospeciala pirotehnica, care au reusit recuperarea proiectilului si depozitarea lui in siguranta. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 16.00.
La ora 14.09, detasamentul Campulung Moldovenesc a fost solicitat sa intervina pentru spalarea carosabilului, pe Calea Transilvaniei din municipiul Campulung Moldovenesc, ca urmare a unui accident rutier dintre doua autovehicule. Militarii au incheiat misiunea in scurt timp, la ora 14.33, fara fara a intampina probleme deosebite.Compartiment Informare si Relatii Publice
Lt.
Ruscan Marian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO