Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Informativ 30.08.2012
(30.08.2012)

Miercuri, 29.08.2012, a fost o zi linistita pentru pompierii suceveni. Astfel, au avut loc doar doua evenimente, respectiv doua incendii. Unul dintre ele a fost de o amploare mai mare, rezultand pagube insemnate, dar din fericire, nu s-au inregistrat victime.
La ora 09.08, Garda de Interventie Vicovu de Sus a fost anuntata de producerea unui incendiu in com. Ulma, sat Nisipitu. Militarii s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale incadrate cu 7 subofiteri, si au constatat faptul ca incendiul se manifesta la o locuinta si anexele acesteia, apartinand de O.G., cu pericol de propagare la adapostul de animale si 2 locuinte invecinate. In urma incendiului au ars corpul comun format din casa de locuit, bucatarie si bucataria de vara pe o suprafata totala de aprox. 180 mp., 2 anexe pe o supraf. de aprox. 20 mp, aparatura electrocasnica si bunuri casnice. Cauza probabila de producere a evenimentului este un scurtcircuit electric provocat de un cablu electric defect. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 13.50.
La ora 13.29, Garda de Interventie Gura Humorului a fost anuntata de producerea unui incendiu la o unitate de cazare din oras. Militarii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat faptul ca ardea funinginea din interiorul cosului de fum, cu pericol de propagare la acoperisul cladirii. Militarii au reusit in scurt timp lichidarea incendiului cu mijloace de prima interventie, misiunea lor incheindu-se la ora 13.57.
Compartiment Informare si Relatii Publice
Lt.
Ruscan Marian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO