Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Informativ 10.09.2012
(10.09.2012)

Duminica la ora 13,52, Garda de Interventie Siret a intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la Scoala generala cu clasele 1-8 din localitate.
Echipajele de pompieri sosite la locul incendiului au constatat ca ardeau deseuri din lemn si hartie, rezultate in urma reabilitarii scolii, pe o suprafata de aproximativ 20 mp. Initial, la stingerea incendiului, pana la sosirea pompierilor, au participat 3 cetateni care au intervenit cu mijloace de prima interventie. Pompierii au stins focul la ora 14.15, neexistand victime omenesti si pierderi materiale. Cauza de incendiu a fost: foc lasat nesupravegheat.
Tot ieri, Detasamentul de pompieri din municipiul Radauti a intervenit in localitatea Marginea, pentru lichidarea unui incendiu la gospodaria unui cetatean. La sosirea pompierilor ardea depozitul de furaje, cu pericol de propagare la locuinta. La stingerea flacarilor au participat si doua autospeciale de apa si spuma de la SVSU Marginea si Horodnic. Cauza probabila de incendiu a fost: o tigara aruncata la intamplare.
O interventie semnificativa au avut pompierii militari de la Detasamentul Campulung Moldovenesc care au intervenit aseara la ora 20.30 pentru lichidarea unui incendiu in localitatea Frumosu. La locul interventiei s-au deplasat doua autospeciale de stingere de la Detasamentul Campulung Moldovenesc si una de la SVSU Frumosu care au reusit sa stinga focul extins la depozitul de animale, magazia de lemne si la doua camere de locuit, foc ce ameninta sa aprinda si o locuinta invecinata. Cauza probabila de incendiu a fost actiunea intentionata a unei persoane.Compartiment Informare si Relatii Publice

Plt.maj.
Morosanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO