Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 12.09.2012
(12.09.2012)

Ziua de 11 septembrie 2012 a fost marcata de doua incendii pentru pompierii suceveni. Acestea au afectat gospodarii ale populatiei, dar din fericire nu s-au inregistrat victime in nici unul dintre cazuri.
La ora 12.11, Detasamentul Falticeni a fost solicitat sa intervina la un incendiu izbucnit in localitatea Slatina. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu 9 subofiteri. Ajunsi la fata locului, militarii au constatat ca doua gospodarii, apartinand de G.C si A.G. erau afectate de incendiu. Impreuna cu voluntarii de la SVSU Cornu Luncii, militarii au reusit lichidarea incendiului in limitele gasite. Din pacate, au ars acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aprox. 4 mp, adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 48 mp., o magazine pe o suprafata de aprox. 18 mp., aprox. 2,5 tone furaje, aprox. 5 mc. lemn foc apartinand de G.C., si acoperisul locuintei pe o suprafata de aprox. 32 mp., adapostul de animale pe o suprafata de aprox. 24 mp., aprox. 2 tone de furaje apartinand de A.G. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 15.47. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind flacara provenita de la jocul copiilor cu focul.
Un alt incendiu a fost anuntat la dispeceratul pompierilor, de aceasta data in localitatea Mitocu Dragomirnei. La ora 15.16, militarii Detasamentului Suceava au fost solicitati sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie apartinand de R.P. Acestia s-au deplasat la locul interventiei cu doua autospeciale incadrate cu 10 subofiteri, unde actionau deja pompierii de la SVSU Mitocu Dragomirnei, cu o autospeciala incadrata cu 3 voluntari. Militarii, impreuna cu voluntarii, au reusit lichidarea incendiului in limitele gasite in momentul ajungerii la locul interventiei, din pacate arzand acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aprox. 70 mp. si o anexa din lemn pe o suprafata de aprox. 20 mp. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit provocat de un conductor electric defect. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 16.45.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice
plt.maj.
Moroşanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO