Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 14.09.2012
(14.09.2012)


Ziua Pompierilor, 13 Septembrie, a fost marcata de doua incendii la care au participat pompierii militari din Vatra Dornei.
La ora 13.35, o persoana a sunat la 112 pentru a anunta un incendiu izbucnit la un teren cu vegetatie uscata in comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negrii. La sosirea pompierilor ardea o suprafata de aproximativ 4 ha de vegetatie uscata, cu pericol de propagare la o gospodarie invecinata. Pompierii au luptat cu flacarile pana la ora 20.20, reusind sa salveze gospodaria invecinata. Cauza probabila de incendiu a fost focul deschis in spatii deschise lasat nesupravegheat.
Linistea noptii a fost intrerupta de alarma pompierilor la ora 3.38. Acestia s-au deplasat in comuna Saru Dornei, satul Neagra Sarului pentru a localiza si lichida un incendiu izbucnit la o hala de gatere. Doua ore le-au trebuit pompierilor pentru a stinge incendiul si a limita efectele acestuia. Au ars hala pe o suprafata de 96 mp, doua banzice si un circular. A existat pericolul ca focul sa se extinda la doua case din imediata apropiere a halei. Cauza de incendiu este in curs de stabilire.
Din fericire, in ambele incendii nu s-au inregistrat victime omenesti.
Compartiment Informare si Relatii Publice
plt.maj.
Morosanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO