Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 18.09.2012
(18.09.2012)

Inceput de saptamana cu doua evenimente la care au intervenit pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava: un accident rutier si un incendiu.
Primul eveniment s-a produs la ora 17,47 pe DN 2, KM 402+250 m, in zona localitatii Vadu Moldovei, unde trei autovehicule au fost implicate intr-un accident rutier: o autobetoniera si doua autoturisme. La fata locului s-au deplasat pompierii de la Detasamentul de pompieri Falticeni, care au intervenit pentru salvarea unei persoane care era incarcerata intr-unul dintre autoturisme. Dupa extragerea victimei din autovehicul aceasta a fost preluata de un echipaj de la S.A.J. care a transportat-o de urgenta la spital.
Aproape de miezul noptii, alarma a sunat la Detasamentul de pompieri Suceava, din cauza unui incendiu izbucnit la un autoturism in localitatea Hantesti. La sosirea pompierilor la locul interventiei, ardea violent un autoturism, existand pericol de explozie, in principal din cauza buteliei de gaz lichefiat (GPL) cu care era alimentat autoturismul. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit produs la instalatia electrica a autoturismului. Nu s-au inregistrat alte pierderi materiale si victime omenesti.


Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO