Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 21.09.2012
(21.09.2012)

Joi, 21.09.2012 a fost o zi linistita pentru pompierii suceveni. Acestia au fost solicitati sa intervina la doua evenimente, care din fericire nu s-au soldat cu pagube semnificative sau cu victime.
La ora 08.45, Detasamentul Campulung Moldovenesc a fost solicitat sa intervina pentru defrisarea unui arbore in localitatea Valea Putnei, pe DN 17, care prezenta pericol de prabusire pe drumul national si pe reteaua electrica din zona. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu autoscara mecanica si au defrisat arborele, inlaturand astfel pericolul existent. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 11.10.
Dupa miezul noptii, la ora 01.54, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Aleea Jupiter din municipiul Suceava. Militarii s-au deplasat la locul interventiei cu o autospeciala si ambulanta SMURD, incadrate cu 8 subofiteri si au constatat ca fumul provenea de la un vas de gatit uitat pe aragaz. Au ars grasimile din vasul uitat pe aragaz, degradandu-se finisajele interioare din bucatarie. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime, misiunea militarilor incheindu-se la ora 02.20.
Compartiment Informare si Relatii Publice
Lt.
Ruscan Marian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO