Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 24.09.2012
(24.09.2012)

Duminica, 22 septembrie, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava au intervenit pentru localizarea si lichidarea a doua incendii.
La ora 11.43, pompierii de la Detasamentul Campulung Moldovenesc au fost alertati pentru a interveni la un incendiu izbucnit la gospodaria unui cetatean din localitatea Vadu Moldovei. Sositi la fata locului pompierii au constatat ca ardea acoperisul adapostului de animale, cu pericol de propagare la intreaga constructie si la o locuinta invecinata. Pompierii au reusit sa stinga incendiul fara ca acesta sa se extinda. A ars acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de aproximativ 40 mp. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al curentului electric, produs de un conductor electric defect.
Al doilea incendiu s-a produs in municipiul Suceava, pe strada Gheorghe Doja, la ora 21.40. Pompierii suceveni au fost anuntati cu privire la faptul ca intr-un bloc de locuinte ardea un apartament. Deplasandu-se la locul interventiei, pompierii au constatat ca in interiorul apartamentului ardea hota de la un aparat de gatit si mobilierul in care aceasta era incorporata, focul amenintand sa se extinda la intreaga locuinta. Interventia prompta a pompierilor militari a facut ca efectele incendiului sa fie minime. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric.
In ambele cazuri nu s-au inregistrat victime.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO