Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 25.09.2012
(25.09.2012)

Luni, 24 septembrie, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava au participat la doua evenimente care au avut loc in judetul nostru.
La ora 13.00, un cetatean din satul Cozanesti, comuna Dorna Arini a anuntat prin numarul unic de urgenta 112 faptul ca, in timp ce facea curatenie in gospodaria proprie, a descoperit un proiectil. La fata locului s-a deplasat Grupa pirotehnica a Detasamentului Suceava, din cadrul ISU „Bucovina” al judetului Suceava care l-au identificat, ridicat, transportat si depozitat provizoriu la Suceava, urmand ca, ulterior, sa fie distrus intr-un poligon specializat.
La ora 14.09, pompierii militari de la Garda de interventie Vicovu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, in orasul Vicovu de Sus. La fata locului, pompierii au constatat ca autoturismul ardea violent, fara a exista posibilitatea de propagare. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO