Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 30.09.2012
(30.09.2012)


Sambata 29 septembrie 2012, pompierii militari de la ISU Bucovina al judetului Suceava, au intervenit pentru localizarea si lichidarea unor incendii izbucnite in judetul nostru.
Detasamentul de pompieri din Campulung Moldovenesc, a fost alertat la ora 11.09, cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la o locuinta particulara, situata pe strada 1 Septenbrie din localitate. Ajunsi la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardeau bunuri de mobilier aflate in interiorul unei bucatarii de vara, cu pericol de propagare la anexe si la casa de locuit. Au ars elemente de tamplarie, mobilier si bunuri electrocasnice. Cauza probabila de incendiu a fost flacara provenita de la un aparat de gatit defect. Din nefericire, proprietara locuintei, in varsta de 83 de ani, a suferit cateva arsuri superficiale, aceasta refuzand deplasarea la spital.
La ora 11.23, pompierii militari de la Detasamentul de pompieri Suceava, s-a deplasat pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, izbucnit pe marginea unui drum din Suceava. Incendiul se manifesta pe o suprafata de 30 mp, fara posibilitatea de a se propaga. Cauza probabila de incendiu a fost foc deschis in spatii deschise.
Pompierii militari de la detasamentul din Falticeni, au fost alertati la ora 16.33 pentru a interveni la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinta particulara in localitatea Rasca. La aocul interventiei ardeau piese de mobilier, materiale textile si aparatura electrocasnica, cu posibilitati de propagare la intreaga locuinta. Cauza probabila de incendiu a fost scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect.
Duminica, 30 septembrie, ora 14, modulul SMURD de la Detasamentul de pompieri Suceava, s-a deplasat la intrarea in localitatea Danila, pentru acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 2. In urma coliziunii dintre doua autoturisme, au rezultat patru victime, una dintre ele refuzand transportul la spital, celelate trei fiind transportate cu ambulante de la SAJ.Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO