Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 01.10.2012
(01.10.2012)

Ziua de duminica, 30 septembrie, a adus in prim plan, trei evenimente pentru pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Bucovina” al judetului Suceava, primul, respectiv accidentul rutier produs la intrarea in localitatea Danila, a fost transmis prin buletinul informativ emis ieri, 30 septembrie 2012.
Astfel, Detasamentul de pompieri Suceava, a fost alertat la ora 14.18, pentru a interveni la stingerea unui incendiu de vegetatie uscata, izbucnit la o parcela de teren, situata pe strada Petru Rares din municipiu. La sosirea pompierilor, ardea o suprafata de aproximativ 100 mp, cu pericol de propagare la o locuinta. Pompierii au reusit stingerea incendiului in 10 minute, cauza probabila de incendiu fiind jarul provenit de la o tigara aruncata neglijent.
Al doilea eveniment s-a produs in municipiul Falticeni, unde pompierii militari din municipiu au intervenit pentru stingerea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un arbore. La ora 22.07, militarii s-au deplasat pe strada Maior Ioan, unde au constatat ca ardea coroana unui pin, inalt de aproximativ 5 m, fara pericol de propagare. S-a intervenit pentru lichidarea incendiului cu mijloace din dotare, cauza probabila de incendiu fiind efect termic provenit de la un artificiu.
Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj.
Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO