Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 9.10.2012
(9.10.2012)

Marti, 09 octombrie 2012, pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava au participat la doua evenimente, unul in Patrauti si unul in Falticeni.
La ora 13.40, Detasamentul Suceava a fost alertat despre izbucnirea unui incendiu izbucnit la un stog de fan din gospodaria unui cetatean din Patrauti. La locul interventiei s-a deplasat un echipaj care a constatat faptul ca un stog de fan era cuprins de flacari, ce amenintau si alte furaje din apropiere. Pompierii au reusit localizarea si lichidarea incendiului, cauza probabila in aces caz fiind flacara provenita de la jocul copiilor cu focul. Din fericire nu s-au inregistrat victime si alte pagube materiale.
Dupa amiaza, la ora 15.11, pompierii militari de la Detasamentul Falticeni au fost anuntati ca, pe o strada din oras, un stalp de iluminat public prezinta pericol de prabusire peste trecatori si autoturisme. Pompierii au intervenit cu autoscara mecanica si cu accesoriile din dotare pentru indepartarea pericolului.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO