Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 18.10.2012
(18.10.2012)

Pe data de 17.10.2012 , pompierii militarii din judetul nostru au fost solicitati sa intervina la un singur eveniment, respectiv un incendiu in municipiul Falticeni.
La ora 19.15, Detasamentul Falticeni a fost solicitat sa intervina la un incendiu izbucnit la un operator economic de pe strada Armatei din municipiu. Pompierii s-au deplasat la locul evenimentului cu doua autospeciale incadrate cu 9 subofiteri si au constatat ca ardeau aprox. 2 mc de rumegus depus pe platforma instalatiei de exhaustare, cu pericol de propagare la intreaga hala. Militarii au trecut la lichidarea incendiului si au reusit sa inlature pericolul de propagare a incendiului.. Cauza probabila de producere a incendiului a fost stabilita ca fiind scanteile de la un cos de fum, care au fost purtate de vant si au produs aprinderea rumegusului. Misiunea pompierilor militari s-a incheiat la ora 20.05.
In aceasta dimineata, la ora 09.07, Detasamentul Suceava a fost solicitat sa intervina pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe strada Plevnei din municipiu. Militarii s-au deplasat la locul evenimentului cu o autospeciala incadrata cu 9 subofiteri si au constatat ca ardeau elementele combustibile din compartimentul motor, cu pericol de propagare la intreg autoturismul. Incendiul a fost lichidat in scurt timp, cauza probabila de producere a acestuia fiind un scurtcircuit electric produs la un cablu electric cu izolatie deteriorata. Misiunea pompierilor suceveni s-a incheiat la ora 10.10.

Compartiment Informare si Relatii Publice
Plt.maj. Morosanu Dan
tel. 0747051950

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO